Danny en Arjan in Indonesië

Happy Valley!

Zo, daar zit je dan, met je koude Bintang bier, op je balkonnetje net buiten Bogor, blogjes te typen. Een riviertje met versnellingen stroomt oorverdovend onder me door langs het huisje. Ik ben serieus al 5x wezen plassen van dat geluid :) Aan de overkant ligt een kleine vallei met rijstvelden, een palmboom en een bananenboom. Happy valley :) Een Oeroeg-tafereeltje volgens mij. Dat boek moet ik maar weer eens lezen nu ik hier ben trouwens. Morgen gaan we de boel verkennen, vandaag doen we nix meer. Weet je wat: ik neem nog in biertje voordat we zo aanschuiven aan onze eerste Indonesische rijsttafel. Je kan je nu opgeven voor de prijsvraag hoeveel er nog zullen volgen hier. Rijsttafels bedoel ik.

Sandra

Wat heerlijk om op deze manier een beetje mee te genieten met jullie reis. . .ik ben vanaf nu een trouwe volgster:-) . Geniet van alles x

Marc

...en daar sluit ik me ook weer bij aan!
Super leuk en ook een enorm goed idee om t zo zelf ook lekker (na) tebeleven (straks). Ik ga alvast opzoek naar een blogApp voor onze volgende trip! :)

Veel plezier

Hans Davidson

Van Marc jullie reisverhaal doorgekregen. Heel erg leuk om jullie te volgen. In 2009 hadden wij dezelfde kamer in Happy Valley. Ook zonder airco hebben wij er heerlijk geslapen.
Heel veel plezier op jullie verdere trip.

Danny

@Hans: thx! ja leuk daar hè? Nog tips voor Oost-Java?