Danny en Arjan in Indonesië

Opstaan met een erectie

Wat een erotiek zo op de vroege morgen. Schaamteloos gewoon. Zo'n keurige jongen als ik, netjes opgevoed, moet dat allemaal maar aanzien. En er is zelfs een tempel voor gebouwd! Iets met yoni's en fallussen en vruchtbaarheid begrijp ik, maar ondertussen zie ik een masturberend beeld uit de jaren Middeleeuwen. Headless, dat dan weer wel. Het is net anonieme webcamsex :) De ochtendwandeling door de bergen voert langs de groentenafdeling van de plaatselijke AH. De berghellingen zijn erg steil, maar zo vruchtbaar dat de berg netjes in vakjes is verdeeld. Elk vakje z'n eigen groente of fruit. Er zijn vakjes met kool, prei, boontjes, worteltjes, komkommer en natuurlijk chilipepertjes voor de sambal duh! Het lijkt wel landschapskunst en na elke bocht wil ik weer een foto nemen. Wat is het hier mooi! We eindigen bij een populaire waterval. Arjan koopt een zakje chips en wil daar smakelijk aan beginnen, als hij gespot wordt door een vraatzuchtige, meedogenloze, gehaaide... ... aap! Danny help! hoor ik, en ik zie Arjan wegrennen, met de zak chips hoog in de lucht. Tien seconden later zit de aap heerlijk te smikkelen van de chips. Daarna rijden we door naar Malang.